joi, 1 decembrie 2016

Sponsorizare impozit venit

Anul 2016 a însemnat pentru Asociația noastră implicarea în 2 mari proiecte culturale, „Martha Bibescu 130” și „Parcul Carol I - 110 ani”, precum și proiectele editoriale finalizate cu succes: „Patrimoniul imobiliar al familiei Chrissoveloni de-a lungul veacurilor”; „Familia Bibescu-Basarab Brâncoveanu: între București și Paris”; „Grădini bucureștene și peisagiști din spațiul cultural german”; „Traseu urban arh. Giulio Magni”; „Domeniul lui Ion Ghica de la Ghergani”, „Arhiva de arhitectură 1860-1870”.

Mulțumim finanțatorilor și sponsorilor: Ministerul Culturii, A.R.C.U.B., Ordinul Arhitecților din România, Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului, Casa de cultură „Friedrich Schiller”, Asociația „Sanda și Virgil Cândea”, Imobiliara Chrissoveloni, Departamentul pentru Relații Interetnice, Cristina și Ștefan Vergatti, Asociația Stindard.


Astfel ne mândrim cu multe realizări și premii, dar ne propunem să fim și mai buni în promovarea patrimoniului arhitectural și artistic și a personalităților istorice și culturale care au contribuit esențial la dezvoltarea României.

Pentru a putea întreprinde cu succes demersul nostru de recuperare a unor valori istorice și culturale, vă solicităm sprijinul, în vederea obținerii unei sponsorizări din partea firmei dumneavoastre, deductibilă fiscal și fără implicarea unor costuri suplimentare.

Potrivit Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea şi Codului fiscal se pot scădea din impozitul pe profit datorat statului sumele aferente în limita minimă precizată mai jos:

a) 5‰ din cifra de afaceri;
b) 20% din impozitul pe profit datorat

Vă stăm cu plăcere la dispoziție pentru prezentarea proiectelor noastre.

Cu mulțumiri,

Asociația Istoria Artei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu