joi, 14 septembrie 2017

Lansarea proiectului „Arhiva de arhitectura: case si pravalii”, 21 septembrie, ora 19:30

Asociația Istoria Artei are plăcerea să vă invite joi, 21 septembrie, începând cu ora 19:30, la Casa de cultură „Friedrich Schiller” din strada Batiștei nr. 15, sector 2, la evenimentul de lansare al proiectului cultural și editorial online „Arhiva de arhitectură: case și prăvălii”.


Participanții vor primi gratuit caietul de activități realizat în cadrul proiectului cu sprijinul financiar al ARCUB.Evenimentul se desfășoară în limba română și participarea este gratuită.

Finanțatori:

„Acest proiect cultural este finanțat în cadrul Programului cultural București Oraș participativ de către Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti ARCUB.”

Proiect editorial online co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.”

Parteneri:
Arhivele Naționale ale României, Ordinul Arhitecților din România, Muzeul Municipiului București, Casa de cultură „Friedrich Schiller”, Asociația Bucureștiul Meu Drag, Asociația ARCHÉ, Elite Art Gallery

https://www.facebook.com/events/170978570127996
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu