luni, 31 august 2020

Tururi ghidate în Sinaia, 10 octombrie


Sâmbătă, 10 octombrie, plecăm într-o nouă excursie la Sinaia. Avem tren din Gara de Nord la ora 8:16, ajungem la Gara din Sinaia la 9:44. Doritorii ni se pot alătura la Gară, dacă sosesc cu mijloc de transport propriu sau sunt deja în stațiune.



Vă propunem de la ora 10:00 un tur ghidat gratuit dedicat arhitectului Paul Smărăndescu, de la a cărui moarte comemorăm 75 ani în 2020. Este ultimul eveniment de acest tip din cadrul proiectului finanțat de Ordinul Arhitecților din România din Timbrul Arhitecturii 2020, după ce ne-am plimbat în iunie-iulie în alte cinci tururi bucureștene.

Apoi există posibilitatea să organizăm apoi un tur inedit, în cimitirul orașului, unde odihnesc diferite personalități, dar și să rezervăm o vizită ghidată a Cazinoului din parcul central.
https://www.casino-sinaia.ro/ro/program-vizitare/ (cost 10/15 lei)

În funcție de numărul participanților și opțiunile acestora, vom reveni cu un program detaliat pentru prânz și după-amiază. 
Biletele de tren pot fi procurate începând cu 11 septembrie, dus-întors, cu o reducere de 10% și sunt responsabilitatea fiecărui participant. Întoarcerea se realizează după-amiază, dacă nu doriți să rămâneți în Sinaia și duminică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu