luni, 31 ianuarie 2022

Regulament 2022



Vă mulțumim că ne-ați fost alături în 2021, un an extrem de greu pentru domeniul cultural.

Activitatea noastră poate fi urmărită pe grupul Tururi ghidate București și pe pagina Asociației Istoria Artei

Publicațiile noastre pot fi comandate de pe eia.ro și patrimonescu.ro sau direct la edituraistoriaartei@gmail.com 



Pentru ca anul acesta vom organiza mai putine tururi si vizite lunare, concentrandu-ne pe mai multe proiecte editoriale si de cercetare, va rog frumos sa tineti seama de rugamintile noastre in vederea sprijinirii activitatii Asociatiei Istoria Artei.


Din luna martie 2022, va vom propune cate un singur tur lunar, nou, prin Bucuresti, pe care il vom organiza si sambata si duminica. Grupele vor fi mici, de 20 persoane, vaccinate, asa ca inscrierile se vor face in masura in care transmiteti cat mai repede mesajul dvs. pe tururighidate@gmail.com urmat de donatia online de 50-100 lei.

 
Vom organiza cate o excursie lunara, programul va fi disponibil din timp, ca si pana acum; costurile vor fi diferite, in functie de mijlocul de transport, ghid local, alte activitati. Rezervarea locului se va face imediat dupa inscrierea pe e-mail, fiind urmata de acoperirea costurilor in 48 ore. Nu vom mai accepta amanari sau acoperirea cheltuielilor din partea Asociatiei, cu speranta ca le veti achita dvs. ulterior. Aceasta situatie ne-a adus multe neplaceri financiare in 2021, mai ales pe fondul cresterii pretului transportului. Nu mai avem siguranta ca ne vom putea incadra in bugetul de 150 lei/excursie, ca in 2021 asa ca vom imparti costurile la numarul de participanti, avand astfel siguranta organizarii excursiilor. Excursiile nu se reiau in acelasi an sau sunt organizate o singura data, cu caracter unic.

Nu veti mai putea transfera sau echivala donatia pentru tururile din Bucuresti cu cea pentru excursii, sumele nu se mai restituie daca renuntati la participare. Este responsabilitatea dvs. sa gasiti inlocuitor pentru a nu pierde banii transferati.

Nu vom mai accepta inscrierea persoanelor care nu au respectat conditiile de participare la evenimentele publice sau private.

 
Donatorii frecventi si participantii fideli vor beneficia de invitatii la vizite inedite, la evenimente private, conferințe științifice.

Datele noastre bancare sunt:
Asociația Istoria Artei
CIF 28669715
RO27INGB0000999902777826 ING Bank
Donatie lei

Cu multumiri si va asteptam la evenimentele noastre, in conditii de siguranta!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu