joi, 6 septembrie 2012

Fotografii de la Asociația Bucureștiul Meu Drag pe urmele arh.Cerchez


Asociația Istoria Artei îi are ca invitați pe membrii Asociației Bucureștiul Meu Drag la tururile din 22 și 29 septembrie




Cu această ocazie vom povesti despre vile cunoscute, precum cea a dr.Nicolae Minovici, dar vom afla și multe informații noi despre construcțiile lui Cerchez aflate în două zone istorice ale Bucureștiului: parcelările Filipescu-Bonaparte și  în zona Mântuleasa-Sf.Ștefan-Popa Nan.

Pentru că am dori ca blog-ul http://cristoficerchez.blogspot.ro/ să ilustreze cât mai atractiv creațiile bucureștene ale lui Cristofi Cerchez, îi invităm pe prietenii noștri fotografi din cadrul Asociațiaei Bucureștiul Meu Drag să contribuie cu fotografii profesioniste realizate în timpul tururilor ghidate.

Puncte de întâlnire:
22 septembrie, ora 17:00 la Muzeul de artă populară dr.Nicolae Minovici, Băneasa
29 septembrie, ora 17:00 la Școala Centrală de Fete, str.Icoanei
Pentru înscrieri și mai multe detalii: asociatiaistoriaartei@gmail.com și http://asociatiaistoriaartei.blogspot.ro/ Fiecare tur se organizează cu maxim 15 persoane. 

istoric de artă drd.Oana Marinache


Programul ”Pe urmele arh.Cristofi Cerchez” este inițiat de Asociația Istoria Artei și finanțat din taxa de timbru de arhitectură a Ordinului Arhitecților din România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu