miercuri, 23 mai 2018

Emisiune Radio Romania Cultural la Muzeul Gr. Antipa

Marți, 22 mai, de la ora 13.20 Muzeul de istorie naturală Grigore Antipa a organizat o emisiune care va aduce în discuție evenimentul prilejuit de 110 ani de la inaugurarea Clădirii de la Șosea.


În cadrul emisiunii Stiinta in Cuvinte Potrivite, transmisă pe toate frecvențele Radio România Cultural și video online pewww.radioromaniacultural.ro cu începere de la ora 13:20, realizatorii emisiunii Corina Negrea și Dan Manolache vor discuta împreuna cu invitații lor despre o călătorie în timp care îți dezvăluie, cu ajutorul fotografiilor, al documentelor, dar și al obiectelor, diferitele momente prin care a trecut clădirea muzeului în cei 110 ani de existență.

Invitații emisiunii vor fi: Prof. Univ. Dr. Ioana Gabriela Beldiman, Universitatea Națională de Arte București, Dr. Oana Marinache, Istoric de artă, Președintele „Asociației Istoria Artei”, Dr. Luis Popa, Directorul Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, Dr. Oana Paula Popa, Cercetător Științific gr.II, șeful Laboratorului de Biologie Moleculară din cadrul Muzeului, precum și Arh. Cătălina Gabriela Bulborea.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu