luni, 19 aprilie 2021

Epoci și stiluri în arhitectura Câmpinei, 24 aprilie, ora 13:30

Tur ghidat pietonal organizat de C.N.I.P.T. Câmpina în colaborare cu Asociația Istoria Artei - București. 

Experiența va fi o plimbare la pas pe străzile orașului vamal făcut celebru de petrol, în timp ce veți afla chiar la fața locului informații inedite despre patrimoniul arhitectonic, sau povești ale
oamenilor ce i-au dat viață de-a lungul anilor. Călătorim în timp, de la epoca renașterii naționale - cu arhitectură tradițională - și până la realismul socialist. 
Turul va fi punctat de câte o surpriză pentru fiecare dintre cele patru mari epoci istorico-stilistice ale Câmpinei.
Evenimentul se desfășoară cu respectarea tuturor restricțiilor și a distanțării între participanți. Pentru înscrieri și pentru a putea să ne organizăm eficient, este obligatoriu apelul telefonic la numărul 0722.560566 (ghid local: Mădălin Focșa).
La pauza principala a turului, in jurul orelor 16.00, cei ce doresc sa ni se alature pentru partea a doua ne vor putea gasi la intersectia semaforizata a Bd.Culturii cu str.Plevnei - la Ocolul Silvic !
TRASEUL nostru IN CIRCUIT va porni din parcarea Fibec si va urma in linii mari urmatoarele strazi: Bd.Carol, Golesti, Grivitei, Alecsandri, Plevnei, Culturii, Calea Doftanei, Coanda, Dreptatii, 1 Decembrie 1918, Bd. Carol.






Foto: Simona Tătaru



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu