vineri, 29 mai 2015

1 IUNIE 2015, ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI



Muzeul Municipiului București-Palatul Suțu inaugurează, de Ziua Internațională a Copilului, o expoziție de desene, realizată de copii... pentru copii și adulți.

Expoziția „Palatul Colorat”, care poate fi vizitată începând cu 1 iunie, ilustrează Palatul Suțu, așa cum este văzut de cei mici, în desenele realizate la atelierul de istorie urbană, organizat de Asociația Istoriei Artei la Muzeul Municipiului București, de Noaptea Muzeelor 2015.

Atelierul pentru copii a avut loc pe 16 mai, în sera Muzeului Municipiului București - Palatul Suțu și a strâns peste 60 de participanți. Tema atelierului a fost povestea Palatului Suțu, coordonatori fiind istoricul Alina Havreliuc, arhitectul Costin Gheorghe și istoricul de artă Oana Marinache. Planșele au fost pregătite de graficianul Cristian Gache.

Lucrările realizate în cadrul atelierului dezvăluie mai multe versiuni ale unei clădiri-simbol a Capitalei și reprezintă o incursiune în imaginația celor mici, precum și percepția acestora asupra instituției.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu