vineri, 11 decembrie 2020

Redirecționare impozit pe profit către ONG


În luna decembrie 2020 există posibilitatea redirecționării de către firme a unor sume datorate statului (20% impozit pe profit) către o asociatie sau fundatie, prin contract de sponsorizare a unui proiect editorial sau cultural non-profit.
Asociația Istoria Artei este inscrisa in Registrul entitatilor pentru care se acorda deduceri fiscale. 


Design: Ioana si Ruxandra Simion

Proiectele noastre viitoare presupun finalizarea a doua albume tiparite, de peste 100 pagini, format landscape 23,5 cu 16,5 cm, color, tiraj 100 exemplare, valoare aproximativa 2500 Euro/proiect. Monografiile nr. 8 si 9 din colectia "Arhitecti de neuitat" vor fi dedicate arhitectului elvetian John Elisee Berthet si arhitectului român de origine armeană Cristofi P. Cerchez si pot fi lansate in vara anului 2021, după asigurarea intregii sume. Sponsorizarile pot fi defalcate in sume mai mici, de 1000-3000 lei, dar proiectul va fi finalizat numai dupa strangerea intregii sume necesare machetei grafice si tiparului.

De asemenea, continuam cercetare pe teren, prin fotografiere sau scanare a unor arhive de arhitectura private. Intentia este de a oferi gratuit cat mai multe documente în mediul online si de a pregati viitoarele tururi ghidate din Bucuresti, Ploiesti, Campulung Muscel, Sinaia, Eforie Sud.

Pentru detalii asociatiaistoriaartei@gmail.com sau edituraistoriaartei@gmail.com





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu